”Jeg synes bare, at man skal kaste sig ud i det og droppe PowerPoint! Alt kan jo tegnes!”

udbryder Lisbeth Olesen, som er selvstændig og arbejder som konsulent, primært inden for lederudvikling, og som foredragsholder og coach i TalentfuldeKvinder. Her fortæller hun om sin motivation for at deltage på vores todages kursus i grundlæggende grafisk facilitering og om hendes erfaringer med brugen af den grafiske facilitering efter kurset:

”For små 20 år siden var jeg på et kursus i visuel kommunikationsteknik og procesorienteret undervisning. Jeg har brugt det meget og fundet min egen stil, men jeg følte, at jeg havde brug for mere for at gøre mine flipovers mere appetitlige. Min erfaring er, at det sætter en virkelig god ramme og god stemning, når jeg indleder et foredrag eller en præsentation med visuel kommunikation.

Dette kursus har givet mig nogle gode værktøjer til at forenkle mine budskaber. Det er en god trædesten til at lette stemningen og bringe et smil frem, hvilket kan smidiggøre nogle processer. Jeg kan skabe en fælles referenceramme og synliggøre en dialog. Det er meget effektivt indenfor alle de områder, jeg arbejder med. Alle illustrationerne til at vise følelser, menneskelige tilstande og stemninger er specielt anvendelige i mit arbejde som erhvervscoach og psykoterapeut. Folk føler sig både set og hørt på en ny måde.

At kurset var så praksisrettet, optimerede læringsprocessen for mig. Der var en fin vekselvirkning mellem introduktion af virkemidler og prøve dem af i praksis umiddelbart efter. Jeg tænker meget mere i billeder og visuelle virkemidler nu. Alt kan jo tegnes: indkøbssedler, noter osv. ”Tegn og gæt” kan man jo lave om alt.

Jeg vil helt klart og måske især anbefale kurset til andre, der arbejder med visuel kommunikation og fremlægning, fordi visualiseringen gør det nemmere for folk at huske. Og der var bare en rigtig rar stemning på kurset. Det er utrolig stimulerende og inspirerende at stå og tegne sammen med andre mennesker.

 

”Hvor der er visuelt udtryk, gør man også indtryk. Man adskiller sig fra andre.”

 

 

 

 

 

error: To prevent illegal copying and distribution of our products and images, this content is protected.

Ved at fortsætte med at anvende dette website, accepterer du anvendelsen af cookie. Mere information

Dette website anvender cookies. En cookie er en ufarlig lille tekstfil, der placeres på den pc, mobiltelefon eller anden enhed, websitet besøges fra. Du kan deaktivere cookies i din webbrowsers indstillinger. På dette website anvendes cookies til at indsamle webstatistik, så vi kan forbedre brugeroplevelsen på sitet, og så vi kan målrette online markedsføring til brugere, der tidligere har besøgt websitet. Ved at fortsætte på websitet giver du dit samtykke til og accept af websitets brug af cookies.

Luk