Lotte Møller Sørensen - certificeret facilitator, NLP Trainer, kursusholder og medejer af Future Performance
Lotte Møller Sørensen

Partner, CPF, proceskonsulent, forfatter

Jeg underviser og faciliterer på dele af Facilitatoruddannelsen, hvor jeg bl.a. bidrager med mange års erfaringer med facilitering af strategiprocesser, samarbejds-seminarer og teamworkshops med vidt forskellige mål, deltagergrupper i lige så forskellige virksomheder og brancher. I 2014 var jeg en af de førende kræfter bag den første IAF EMENA Conference op i Danmark, som blev besøgt af 120 facilitatorer fra 21 nationer.

Til daglig er jeg partner og direktør i konsulentvirksomheden ACUMEN, undervisningsvirksomheden MILIFE og online shoppen Futurefactor.dk. Derigennem har jeg opnået mange års erfaringer med ledelse, opbygning af virksomheder, udvikling af medarbejdere, salg og konceptudvikling. Dette kombineret med femogtyve år som proceskonsulent og personlig coach har givet mig stor indsigt i mennesker, organisationer og strategiske udviklingsprocesser.  Således har jeg været engageret i omfattende og flerårige talentudviklings- og leder-uddannelsesprogrammer samt organisatoriske forandringsprocesser i en lang række store virksomheder og institutioner.  Desuden er jeg medforfatter til en lang række bogudgivelser

Jeg er uddannet cand.mag. Siden har jeg uddannet mig til NLP Trainer, Mediator Master Practitioner og Certified Professional Facilitator (CPF) gennem IAF ligesom jeg er certificeret i brugen af JTI og MBTI II samt i Belbins Teamroller.

.

Vagn Strandgaard - træner og certificeret facilitator, ekspert i grafisk facilitering

Vagn Strandgaard

Partner, CPF, proceskonsulent, iværksætter og forfatter

Jeg er gennemgående facilitator og træner på Future Performances Facilitatoruddannelse. Desuden her jeg i flere år undervist i grafisk facilitering. Facilitering har været en del af mit liv i mine mange år som proceskonsulent i mange af de største danske virksomheder og organisationer, som jeg stadig arbejder med. I dag arbejder jeg desuden på at udbrede facilitering som en nøgle kompetence både for ledere og lærere.

Oprindeligt er jeg bankuddannet, senere læreruddannet og derefter cand.pæd.psych. Igennem årene har jeg videreuddannet mig løbende og er bl.a. Certified Professional Facilitator (CPF) gennem International Association of Facilitators (IAF), uddannet i Appreciative Inquiry og positiv psykologi og NLP Trainer. I årene 2011-2016 var jeg valgt ind som medlem af the Global Board of Directors i IAF.   

Jeg har været medforfatter til og udgivet langt over tres forskellige bøger inden for kommunikation, personlig udvikling og ledelse mm.

Desuden er jeg partner i konsulentvirksomheden ACUMEN, uddannelsesvirksomheden MILIFE og i onlineshoppen futurefactor.dk.

error: To prevent illegal copying and distribution of our products and images, this content is protected.

Ved at fortsætte med at anvende dette website, accepterer du anvendelsen af cookie. Mere information

Dette website anvender cookies. En cookie er en ufarlig lille tekstfil, der placeres på den pc, mobiltelefon eller anden enhed, websitet besøges fra. Du kan deaktivere cookies i din webbrowsers indstillinger. På dette website anvendes cookies til at indsamle webstatistik, så vi kan forbedre brugeroplevelsen på sitet, og så vi kan målrette online markedsføring til brugere, der tidligere har besøgt websitet. Ved at fortsætte på websitet giver du dit samtykke til og accept af websitets brug af cookies.

Luk