Lotte Møller Sørensen - certificeret facilitator, NLP Trainer, kursusholder og medejer af Future Performance
Lotte Møller Sørensen

Partner, CPF, proceskonsulent, forfatter
Jeg underviser på dele af Facilitator-uddannelsen.  Jeg er uddannet cand.mag., NLP Trainer, Mediator Master Practitioner og Certified Professional Facilitator (CPF) gennem IAF og certificeret i brugen af JTI/MBTI II. I 2014 var jeg en af de førende kræfter i at sætte den første IAF EMENA Conference op i Danmark, som blev besøgt af 120 facilitatorer fra 21 nationer.

Jeg er partner i konsulentvirksomheden Acumen Consulting samt medforfatter på MILIFE; et omfattende og banebrydende personligt kompetenceudviklingskoncept for unge.

Desuden har jeg mange års ledererfaring med opbygning af virksomheder, udvikling af medarbejdere, salg og konceptudvikling. Dette kombineret med over tyve år som proceskonsulent og personlig coach har givet mig stor indsigt i mennesker, organisationer og udviklingsprocesser.  Jeg har været engageret i omfattende og flerårige talentudviklings- og leder-uddannelsesprogrammer samt organisatoriske forandringsprocesser i en lang række store virksomheder og institutioner.  Desuden er jeg medforfatter til en lang række bogudgivelser.

Vagn Strandgaard - træner og certificeret facilitator, ekspert i grafisk facilitering

Vagn Strandgaard

Partner, CPF, proceskonsulent, iværksætter og forfatter
Jeg er gennemgående træner og facilitator på Future Performances uddannelser og kurser i facilitering og grafisk facilitering. Facilitering har været en del af mit liv i mine mange år som proceskonsulent i nogle af de største danske virksomheder og organisationer.

For mange år siden blev jeg bankuddannet, senere læreruddannet og derefter uddannede jeg mig som cand.pæd.psych. Igennem årene har jeg videreuddannet mig løbende og er bl.a. Certified Professional Facilitator (CPF) gennem International Association of Facilitators (IAF) og valgt medlem af the Global Board of Directors i IAF, NLP Trainer, uddannet i Appreciative Inquiry og positiv psykologi m.m.
Desuden er jeg medforfatter på en lang række bøger inden for personlig udvikling og ledelse. Aktuelt er jeg desuden særdeles aktiv med implementeringen af MILIFE i danske folke- og ungdomsskoler.

error: To prevent illegal copying and distribution of our products and images, this content is protected.

Ved at fortsætte med at anvende dette website, accepterer du anvendelsen af cookie. Mere information

Dette website anvender cookies. En cookie er en ufarlig lille tekstfil, der placeres på den pc, mobiltelefon eller anden enhed, websitet besøges fra. Du kan deaktivere cookies i din webbrowsers indstillinger. På dette website anvendes cookies til at indsamle webstatistik, så vi kan forbedre brugeroplevelsen på sitet, og så vi kan målrette online markedsføring til brugere, der tidligere har besøgt websitet. Ved at fortsætte på websitet giver du dit samtykke til og accept af websitets brug af cookies.

Luk